Greška

Došlo je do greške.

Nastavlja se drama sa usporavanjem Apple telefona

14.01.2018 12:45 | 2 Biznis IT
Nastavlja se drama sa usporavanjem Apple telefona


Izgleda da se problemi, koje je Apple izazvao time što je namerno usporavao starije iPhone modele, još nisu okončali. Sada su četiri člana Republikanske partije u SAD poslala pismo Timu Kuku (Apple CEO), u kome od njega traže objašnjenje situacije sa "batterygate-om".

U decembru, Apple je priznao da je pribegao usporavanju starijih iPhone modela kako bi pojačao performanse baterije. Ova teorija zavere, o kojoj su iPhone korisnici dugo raspravljali, na kraju se sipostavila kao tačna. Apple je nakon svega uputio izvinjenje korisnicima i najavio smanjenje cene zamene baterije za iPhone modele koji više nisu pod garancijom.

Apple uputio izvinjenje zbog fijaska sa usporavanjem starijih iPhone modela

Međutim, izvinjenje i objašnjenje kompanije izgleda nije doboljno za Republikance, koji žele konkretnije odgovore, ističe Rojters. Izveštaj pominje da je još jedan američki senator uputio Apple-u pismo slične sadržine.

Izvor: Mashable

Uros Neregistrovan korisnik
Hahaha,nije to nista,ne znam da li ste ljudi videli na gsmareni,izasli su uporedni testove brzine pre i posle meltdown i spectre patch-ova,iphone 8 i 10 su izgubili oko 5,6 posto performansi,dok je a8 iz iphone-a 6 pao 41 procenat,mislite li zaista da je to samo zbog tog patch-a ili je jabuka vesto iskoristila situaciju i jos srokala performanse starih modela satro na sigurnosnim pecovima,ipak je to procesor iz 2014,ne lazimo se ljudi.

Windows 10 dobio 'Do Not Disturb' funkciju

Američki snovi najvećeg kineskog smartfon brenda su gotovo okončani

10604
10605
10606
10607
10608
10609