Greška

Došlo je do greške.

Naredno veliko ažuriranje za Windows 10 uključuje AI platformu

08.03.2018 15:17 | 0 Software/Web
Naredno veliko ažuriranje za Windows 10 uključuje AI platformu


Veštačka inteligencija (AI) je toliko bitna za Microsoft, da je kompanija odlučila da tehnologiju načini ključnom u svom softveru. Microsoft je objavio da naredno veliko ažuriranje za Windows 10 uključuje Ai platformu, pod nazivom Windows ML, koja developerima omogućava da koriste istrenirani machine learning sistem u svojim aplikacijama.

Ovo će developerima omogućiti da uštede vreme tokom kreiranja sopstvenih AI sistema, ali može voditi i ka bržoj AI implementaciji. Kreatori aplikacija sada mogu da machine learning zadatke pokreću na računarima umesto na cloudu.

Tehnologija će podržavati industrijski standard ONNX format za machine learning modele, tako da AI veterani neće morati da koriste dodatne resurse kako bi implementirali tehnologiju u svoj rad.

Microsoft nije istakao kada će ažuriranje sa AI platformom tačno stići, ali će se to desiti tokom ove godine. Rani uvid u platformu ćemo imati u okviru Visual Studio Preview 15.7 objave. Više o ovome ćemo verovatno saznati tokom Microsoftove Build konferencije u maju.

Izvor: Engadget

Komentari

0 Dodaj komentar

Sve Oculus Rift kacige prestale da rade zbog zastarelog sertifikata

Amazon Alexa se provokativno smeje

10504
10505
10506
10507
10508
10509