Greška

Došlo je do greške.

Naredni veći Windows 10 apdejt će korisnicima konačno omogućiti bolju kontrolu nad ažuriranjima

04.04.2019 20:30 | 3 Software/Web
Naredni veći Windows 10 apdejt će korisnicima konačno omogućiti bolju kontrolu nad ažuriranjima


Još od prve objave Windowsa 10, postojalo je više situacija kada su ažuriranja prouzrokovala veće probleme. Ovo izaziva nepoverenje kod korisnika, od kojih su mnogi koristili razne zaobilazne metode kako bi u potpunosti izbegli ažuriranje sistema. U narednom Windows 10 ažuriranju za ovim više neće biti potrebe jer će i sam Microsoft obezbediti korisnicima bolju kontrolu nad ažuriranjima.

Windows 10 May 2019 ažuriranje nas očekuje narednog meseca, a ovaj apdejt će biti podvrgnut dužem testiranju u okviru Windows Insider programa. To bi Microsoft trebalo da pripremi za neočekivane probleme, s čim je kompanija neuspešno morala da se suočava sa prošlogodišnjim oktobarskim ažuriranjem.

 

Pogledajte još: Windows 10 pojačava dominaciju, Windows 7 u padu


Pored pomenute izmene, Windows 10 May 2019 ažuriranje će omogućiti korisnicima da odlože ažuriranje dok ono ne dođe do kraja prestanka podrške. Do sada, Microsoft je uobičajeno podržavao svako veće ažuriranje tokom 18 meseci. Sigurnosna ažuriranja takođe mogu da se odlože za do 35 dana.

Funkcija "Active Hours" u Windowsu 10 će takođe biti prerađena - korisnikov računar se više neće restartovati i početi da se ažurira dok je još uvek u upotrebi.

Izvor: KitGuru

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


 

 

djalf Moderators postova: 5622
Citiram korisnika: crna ovca "Funkcija "Active Hours" u Windowsu 10 će takođe biti prerađena - korisnikov računar se više restartovati i početi da se ažurira dok je još uvek u upotrebi."Nisam baš najbolje razumeo šta ste hteli reći...da će se računar još više restartovati dok je u upotrebi ili se neće restartovati dok je u upotrebi!?
Nadamo se manje, gasi svaki program i ako si aktivan na racunaru, bas ga briga, on radi sta on hoce. Klovnovi iz Micro$ofta.
crna ovca Neregistrovan korisnik
"Funkcija "Active Hours" u Windowsu 10 će takođe biti prerađena - korisnikov računar se više restartovati i početi da se ažurira dok je još uvek u upotrebi."
Nisam baš najbolje razumeo šta ste hteli reći...da će se računar još više restartovati dok je u upotrebi ili se neće restartovati dok je u upotrebi!?

Galaxy A90 video pokazuje slajder sa rotirajućom kamerom (video)

Huawei i HONOR objavili nove ciljeve u sklopu strategije za ova dva brenda

10504
10505
10506
10507
10508
10509