Naredne nedelje bismo mogli videti nove iMac modele?

Ukoliko su najnovije informacije i glasine tačne, nove iMac računare bismo mogli videti već naredne nedelje na Apple-ovoj WWDC 2014 konferenciji.

Ukoliko su najnovije informacije i glasine tačne, nove iMac računare bismo mogli videti već naredne nedelje na WWDC 2014 konferenciji. U svakom slučaju, još dokaza da se na novim iMac računarima radi, pojavilo su se u fajlovima za novu verziju OS X bilda, a otkrio ih je Pike’s Universum. Identifikovana su  tri nova iMac modela, a novi modeli brojeva počinju sa 15 (prethodne vertzije iMacova su počinjale sa 14). Poslednje osvežavanje iMac linije smo imali u septembru 2013. godine, a počele su i da se pojavljuju informacije o smanjenju zaliha isporučenih iMac računara. Ovo su sve nepotvrđene informacije, ali mogu ukazivati na to da Apple priprema nešto novo, što bismo mogli videti već naredne nedelje. I sam Apple analitičar Ming-Či Kuo je sugerisao da bi Apple mogao do kraja drugog tromesečja lansirati jeftinije iMac uređaje.Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi