Greška

Došlo je do greške.

Naredna generacija iPad, iPad mini tableta možda neće imati Face ID

26.01.2019 20:20 | 0 Mobile
Naredna generacija iPad, iPad mini tableta možda neće imati Face ID


Apple je prošle godine objavio nove iPad Pro tablete, a kompanija je konačno implementirala Face ID tehnologiju u svoje iPad-e. Očekuje se da bi se trend mogao nastaviti i ove godine, ali izgleda da to neće biti za iPad ili iPad mini refresh. Ovo je bazirano na navodima developera Steve Troughton-Smitha, koji je otkrio reference za nove iPad-e u iOS 12.2 beta verziji.

Reference pominju nekoliko iPad modela, koji uključuju i celularne i Wi-Fi varijante, ali nigde nije bilo pomena Face ID podrške. Ovo znači da će iPad i iPad mini nastaviti da koriste Toiuch ID kao preferirani sigurnosni metod. Ovo oprt ne predstavlja iznenađenje s obzirom na to da se očekuje da će pomenuti tableti biti "budžetske" varijante.


Pogledajte još: Novi iPad-i se očekuju tokom prve polovine godine


Očekuje se da će iPad mini biti manji refresh prethodnog modela i meće implementirati nikakve drastične promene. Ostaje da se vidi da li će podržavati Apple Pencil. Apple ponekad objavi nove tablete tokom prve plovine godine, tako da će biti zanimljivo pratiti dešavanja u narednih nekoliko meseci.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Nokia 1 Plus render i specifikacije

Firefox 65 dodaje WebP image format, AV1 video podršku

10104
10105
10106
10107
10108
10109