Greška

Došlo je do greške.

Naredna Assassin's Creed igra bi mogla biti o Vikinzima

06.04.2019 20:16 | 0 Games
Naredna Assassin's Creed igra bi mogla biti o Vikinzima


Pre nekoliko nedelja, Assassin's Creed Wiki korisnik AlifMorrisonudin je primetio zanimljivost u The Division 2 igri. U pitanju je poster, za koji je on smatrao da bi mogao biti Assassin's Creed Easter egg. Ovo je potom dovelo do zanimljive konverzacije na Redditu, a pojavili su se i YouTube klipovi koji objašnjavaju zbog čega bi ovo moglo biti značajno.

Na posteru je lik nalik na Vikinga, koji nosi plašt u stilu Assassin-a, sa kopljem u ruci, u herojskom položaju. Reč "Valhalla" je ispisana u vrhu postera.

Međutim, ono što je posebno zanimljivo i ukazuje na Assassin's Creed jeste orb koji Viking drži u ruci, a koji se povezuje sa Apples of Eden tehnologijom koja je pomenuta još u Assassin's Creed 2 igri preko nordijske boginje Idun.

ac2_1.jpg


Ova teorija ima smisla, posebno ako se zna da je Ubisoft i ranije implementirao slične zanimljivosti u svoje igre. Na ovo treba dodati i da je poznati gejming sajt Kotaku u svom izveštaju, preko izvora, istakao pre nekoliko meseci da će naredna Assassin's Creed igra biti o Vikinzima.

Drugi detalji nisu poznati i za sada je sve u domenu nagađanja. Ubisoft je prošle godine istakao da narednu Assassin's Creed igru nećemo videti pre 2020. godine.

Izvor: PCGamer

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Android Q bi mogao imati funkciju 'dubokih pritisaka, nalik na 3D Touch

Google na sopstvenom sajtu potvrdio postojanje Pixel 3a telefona

10404
10405
10406
10407
10408
10409