Greška

Došlo je do greške.

Napravite tih i atraktivan PC sa NZXT N7 matičnom pločom

09.01.2018 16:44 | 0 Hardver
Napravite tih i atraktivan PC sa NZXT N7 matičnom pločom
NZXT je danas zvanično objavio izlazak svoje prve matične ploče N7 Z370. Izrađena na bazi Intel Z370 čipseta, N7 omogućuje sve što vam treba da napravite moćan i nesvakidašnje atraktivan gejming PC računar. Sve što vam je potrebno za vašu konfiguraciju se nalazi u pakovanju, uključujući digitalni kontroler rada ventilatora i ugrađene kontrolere RGB osvetljenja.
 
Metalni oklop se perfektno slaže sa bojom i finišem vašeg kućišta stvarajući vizuelni utisak kao de je čitava platforma u koju ćete instalirati ostatak komponenti iz jednog dela. Koristeći NZXT CAM softver imaćete potpunu kontrolu nad vašim sistemom uključujući: svetlosne efekte, hlađenje i performanse. 
 
N7_WhiteMain.jpg
 
Ekskluzivne mogućnosti N7 Z370 matične ploče:
- CAM podržane mogućnosti pojednostavljuju podešavanje i kontrolu RGB svetlosnih efekata i ventilatora,
- HUE+ digitalni RGB kontroler svetlosnih efekata sa brojnim predefinisanim efektima koje je moguće podesiti prema ličnom ukusu,
- GRID V3+ digitalna kontrola rada ventilatora za praktičnu upotrebu definisanih radnih profila kontrolisanih od strane CAM softvera u vidu podrške za rad 9 nezavisnih ventilatora 
- Čiste dizajnerske linije ukrasnog metalnog oklopa dostupnog u crnoj i beloj boji kao i dodatne opcije dostupne u sjajno plavoj, crvenoj ili ljubičastoj kolor nijansi, prate dizajn vaše PC konfiguracije,
- Efikasan raspored obezbeđuje kreiranje optimalne konfiguracije i laku nadogradnju mogućnosti računara,
- Funkcija adaptivnog smanjenja buke optimizuje rad rashladnog sistema balansirajući nivo buke koju emituje računar u radu kako bi se postigao najbolji osećaj komfora dok igrate vaše omiljene igre.
 
Ostale mogućnosti N7 Z370 matične ploče:
- Dizajnirana na Intel Z370 čipsetu,
- Kompatibilna je sa 8. generacijom Intel Core procesora na bazi Coffe Lake jezgra i odgovarajućim Intel Core i3, Core i5 i Core i7 čipovima,
- Podržava rad sa Intel Optane standardom memorija,
- Raspolaže sa dva M.2 slota za ugradnju brzih SSD diskova,
- Podržava rad sa više grafičkih karti istovremeno u vidu prisustva Nvidia SLI i AMD CrossFireX tehnologija,
- Podržan je overkloking RAM memorije do 3866+ MHz kao i njihov rad na XMP 2.0 profilima,
- Ugrađen 7.1 kanalni zvučni sistem visoke definicije sa Nichicon pozlaćenim kondezatorima,
- Digitalno kontrolisan sistem napajanja izrađen u 15 aktivnih faza koje koriste Infineon elektronske komponente u cilju precizne isporuke potrebne energije za rad: CPU procesora, RAM memorije i čipseta.
 
Sve što vam je potrebno je spremno u pakovanju ove ploče i elegantno kontrolisano putem CAM softvera. N7 raspolaže ključnim funkcijama HUE+ i GRID+ digitalnih kontrolera omogućujući intuitivnu kontrolu dva RGB LED kanala i devet ventilatora korišćenjem CAM softvera.
 
Napravite PC računar onakakv kakav ste oduvek želeli. Jedinstveno dizajnirani oklop N7 ploče daje utisak čistih dizajnerskih linija koji stvaraju utisak jedinstvene celine sa vašim kućištem. Za dodatno ulepšavanje i personalizaciju moguće je zameniti hladnjake koji su posebno dostupni u kolor verzijama  najpopularnijih NZXT kućišta uključujući: matirano belu, mat crnu, sjajno plavu, sjajno crveno i sjajno ljubičastu varijantu boja.
 
Ostavite iz leđa vreme frustracije i kompromisa. Svaki port na ploči je moguće zasebno koristiti u smislu raspoloživih PCI Express koumnikacionih putanja koje su dostupne na CPU čipu i čipsetu, tako da će sve raditi onako kako je to i predviđeno. Raspored na N7 ploči dozvoljava laku ugradnju uređaja i konfguraciju sistema, kao i eventualnu nadogradnju. U smislu prisustva podrške za Nvidia SLI i AMD CrossFireX tehnologije rada višestrukih 3D gejming akceleratora, N7 obezbeđuje beskompromisni nivo performansi u radu i gejmingu. 
 
Jedinstveni sistem prilagodljivog smanjenja buke koristi ugrađeni senzor na matičnoj ploči kako bi izmerio trenutni nivo buke i naučio osobine vašeg sistema i time pronašao idalan balans buke vaših ventilatora i efekta hlađenja koji stvaraju. Obezbeđujući i do 40% tiši rad ventilatora nećete morati trošiti vreme u cilju pronalaska idealne krive rade vaših ugrađenih ventilatora. Koristeći sistem mašinskog učenja u cilju poboljšanja rezultata, obezbediće radna podešavanja ventilatora u zoni optimalnog čak i kada promenite neke od hardverskih komponenti u vašem sistemu. 
 
Preporučena cena NZXT N7 Z370 matične ploče iznosi 329.9€ i biće dostupna na našem tržištu krajem ovog meseca! 
 
Izvor: NZXT 

HyperX Predator RAM moduli omogućavaju sinhronizaciju RGB osvetljenja (video)

Lenovo predstavio Miix 630 laptop sa Snapdragon procesorom

10203
10205
10206
10207
10208
10209