Greška

Došlo je do greške.

Najširi u kraju - AOC Agon AG493UCX2 gaming monitor

01.05.2022 10:50 | 0 Multimedija
Najširi u kraju - AOC Agon AG493UCX2 gaming monitor

 

U moru monitora dostupnih na tržištu, malo je onih koji su u stanju da vas impresioniraju već na prvi pogled. Još manje verovatno onih koji vas impresioniraju dok ih i ne izvadite iz kutije, makar to bilo i prostom veličinom i težinom iste. Ovih dana nam je u redakciju stigao jedan baš takav, u vrlo lepom I baš velikom pakovanju. Eto, ko nema običaj da čuva ambalažu nakon kupovine, možda se sa ovim modelom i predomisli.

Ako se pitate kakav je to monitor u tolikoj kutiji, u pitanju je AOC Agon AG493UCX2 - ultraširoki, pa još malo širi gaming monitor dijagonale od 49”, koji će doduše oni koje neke druge stvari zanimaju pre gaminga verovatno imati i više razloga da kupe. U pitanju je jedan neobičan monitor na kome je bilo jako zanimljivo raditi i igrati se tokom proteklih desetak dana od kada je stigao u našu redakciju, pa evo prilike da sa vama podelimo naše utiske i upoznamo vas sa onim što on ima da pruži.

Da kažemo odmah da je u pitanju model sa odnosom stranica 32:9, koliko je nama poznato najširi format koji se nudi, makar kada su u pitanju ekrani dostupni krajnjim korisnicima. Ovo nije prvi monitor tog formata koji smo imali prilike da probamo ili testiramo, ali je do sada verovatno najinteresantniji i najmoderniji primerak tog tipa, sa HDR sertifikacijom, osvežavanjem od čak 165Hz, 5K rezolucijom i podrškom za varijabilno osvežavanje i brojne gaming funkcije. Vrlo neobičan uređaj, pa hajde da vidimo kako to radi u praksi, koje su njegove prednosti i mane i kom tipu korisnika je on zapravo namenjen.

 

Samsung dominirao svetskim 5G tržištem u februaru

Izvršni direktor Intela Pat Gelsinger predviđa kraj nestašice čipova do 2024

10304
10305
10306
10307
10308
10309