Greška

Došlo je do greške.

Najnovija ažuriranja Google Play Services i Play prodavnice donose nekoliko poboljšanja za vaš Android uređaj

19.01.2022 13:43 | 0 Software/Web
Najnovija ažuriranja Google Play Services i Play prodavnice donose nekoliko poboljšanja za vaš Android uređaj

 

Google je tek od nedavno počeo da daje obaveštenja šta je novo u svojim mesečnim ažuriranjima sistema Google Play nakon godina jednostavnog uvođenja novih verzija bez pominjanja njihovih promena.

Stranica za podršku objavila je promene iz decembra 2021. i januara 2022, pri čemu je poslednji poboljšao upravljanje vremenskim zonama i dodao podršku za nove promene prelaza na letnje računanje vremena u nekoliko zemalja. Kompanija je ponovo ažurirala stranicu kako bi odražavala poboljšanja koja su doneta najnovijim ažuriranjima Play usluga i Play prodavnice.

Promene uključuju mogućnost ručnog dodavanja akreditiva za prijavljivanje za veb lokacije i aplikacije u Google Password Manager, poboljšani način prijavljivanja na Android TV pomoću Android telefona i novi Discovery na podržanim Android uređajima za isticanje promene u velikom ažuriranju OS-a. Ispod su sve promene koje su deo ažuriranja iz januara 2022. za Play prodavnicu i Play usluge, javlja Android police.

 

izmene.jpgSve gore navedene promene su deo Google Play usluga v22.02.03 i Play Store v28.8, koje su prošle nedelje prvi put počele da se pojavljuju na Android.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Poreska reforma - prelazak sa fiskalnih kasa na elektronske fiskalne uređaje

Projekat Renegade ima za cilj da pojednostavi pokretanje ARM64 Windows 10/11 na Android uređajima

10504
10505
10506
10507
10508
10509