Greška

Došlo je do greške.

Najjeftiniji ovogodišnji iPhone stiže u dve nove boje

12.05.2019 17:44 | 0 Mobile
Najjeftiniji ovogodišnji iPhone stiže u dve nove boje


Za poslednju generaciju LCD telefona, koji stiže u formi iPhone XR naslednika, Apple je spremio i dve nove boje prema navodima iz najnovijeg izveštaja.

2019 iPhone XR naslednik će debitovati u liniji koju čini šest varijanti boja, s tim što Apple želi da odbaci dve boje koje su bile dostupne za prethodni model i zameni ih potpuno novim. Japanski sajt Macotakara otkriva da će se ovogodišnji najjeftiniji iPhone prodavati u beloj, crnoj, žutoj, specijalnoj ediciji crvene, kao i u zelenoj i boji lavande. Poslednje dve boje će zameniti aktuelne koral i plavu opciju.


Pogledajte još: TSMC već proizvodi A13 čipove za dolazeću iPhone liniju


Apple nije zvanično objavio ove izmene, ali ukoliko se one zaista dese to je jasan znak da se iPhone XR u koral i plavoj varijanti nije prodavao kako se očekivalo. Istovremenom predstavljanjem novih opcija. Apple bi mogao dodatno zainteresovati kupce za dolazeći jeftiniji iPhone.

iPhone XR naslednik će doživeti značajnu nadogradnju, u odnosu na prošlogodišnji model. Očekuje se Apple A13 procesor, a uređaj bi trebalo da dobije i dve kamere na poleđini (umesto jedne), kao i neka druga poboljšanja.

Izvor: Softpedia

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Dolazeći Redmi premijum telefon će imati Android Q beta podršku

Ryzen 3000 procesori bi mogli podržavati 5000MHz DDR4 memoriju

10104
10105
10106
10107
10108
10109