Najavni trejler igre The Crew

Ubisoft je danas objavio trejler za svoju open-world trkačku igru, The Crew, u kojoj ćete imati priliku da vozite ulicama širom SAD-a u brzim automobilima

Ubisoft je danas objavio trejler za svoju open-world trkačku igru, The Crew, u kojoj ćete imati priliku da vozite ulicama širom SAD-a u brzim automobilima. The Crew će od sutra biti dostupan za Xbox 360, Xbox One, PlayStation 4 i PC, dok PlayStation 3 i Wii U verzije neće biti. Programer Ajvori Tauer je izjavio da je produžena beta prethodne nedelje dala Ubisoft-u samopouzdanje da će objava igre proteći glatko. Međutim, programer je takođe potvrdio da može doći do nepredviđenih problema, koji se mogu pojaviti prilikom objave, kao i kod bilo koje druge igre.
“Objava bilo koje online igre ovih dana može imati potencijalnih problema, ali se nadamo da će igraci biti ohrabreni našim otvorenim pristupom,” izjavio je ovaj programer prethodne nedelje.

Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi