Greška

Došlo je do greške.

Najavljena usluga pretplate na GTA+ za GTA Online na PS5 i Xbox Series S/X

28.03.2022 15:40 | 0 Games
Najavljena usluga pretplate na GTA+ za GTA Online na PS5 i Xbox Series S/X

 

GTA+ je nova usluga pretplate za Grand Theft Auto - GTA Online, dostupna samo na PlayStation 5 i Xbox Series S/X. Oni koji plaćaju GTA+ mesečnu naknadu od 5,99 USD mesečno — dobiće valutu u igri koju će potrošiti na razvoj igre otvorenog sveta, zajedno sa ekskluzivnim svojstvima, nadogradnjom vozila, popustima samo za članove i drugim pogodnostima. Rockstar Games je najavio i da članovi GTA+ takođe mogu da dobiju pristup za otključavanje starijih ažuriranja igre ili prethodno ograničen sadržaj u igri.

U svom saopštenju u petak, Rockstar Games je rekao da će novi GTA+ program članstva biti dostupan od utorka, 29. marta. Igrači će morati da poseduju kopiju GTA 5 ili GTA Online da bi pristupili GTA+.

Pored toga, Rockstar Games je otkrio pogodnosti za prvi mesec GTA+ članstva, koje će trajati od 29. marta do 27. aprila.

 

GTAbolid.jpg

 

Počevši od utorka, GTA+ članovi će dobijati GTA$500,000 (valuta u igri) isporučenih na njihov račun u Maze Bank svakog meseca, kao i trostruko povećanje GTA$ i RP dobijenih od Hao's Special Works Race Series. Pretplatnici neće morati da plaćaju članarinu za LS Car Meet, a igračima koji su već platili biće vraćeno 50.000 GTA$, prema Rockstar Games-u. Članovi GTA+ takođe mogu da kupe Shark kartice sa dodatnim bonusom u gotovini u igri koje su dostupne samo za članove preko Xbox Store-a i PlayStation Store.

Igrači koji su se pretplatili na GTA+ takođe će dobiti besplatnu nadogradnju Hao's Special Works pre nego što šira javnost bude mogla da je kupi, zajedno sa HSV Orange Trip i HSV CMYK Glitch Liveries. U međuvremenu, vlasnici Auto Shop-a mogu da se presele u La Mesu uz niz ažuriranja iz Los Santos Tunersa - bez dodatnih troškova, uz GTA+ pretplatu.

 

GTAgaraa.jpg

 

Kozmetika, kao što su Gusset Frog Tee i Broker Prolaps Basketball Top and Shorts, automatski će biti dodata u garderobu igrača kada se pretplate na GTA+. Conveyor Livery za Mammoth Avenger, HVY APC i TM-02 Khanjali će biti dostupni od utorka. GTA+ će takođe obezbediti pretplatnicima izbor besplatnih boja i amblema iz Auto Shop-a. U međuvremenu, vlasnici jahti mogu besplatno da nadograde na Aquarius Super Yacht uz GTA+ pretplatu.

 

GTAkesh.jpg

 

GTA Online pretplata će takođe donositi ekskluzivne nagrade — slične onima koje su gore pomenute, za igru otvorenog sveta svakog meseca. Igrači mogu da posete Legendary Motorsport, Hao's Special Works, Maze Bank Foreclosures i DockTease u GTA Online veb pretraživaču. Međutim, svaka od ovih pogodnosti ima datum isteka, tako da će igrači morati da ih zatraže pre nego što stigne sledeći set nagrada. Zamislite to kao besplatne igre koje se nude pod PlayStation Plus. Igrači koji ne žele da se pretplate i dalje će imati pristup redovnim GTA Online događajima.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

WhatsApp bi uskoro mogao dozvoliti deljenje datoteka veličine čak do 2 GB

Instagram radi na funkciji koja omogućava korisnicima da odgovaraju na priče glasovnim porukama i slikama

10404
10405
10406
10407
10408
10409