Najavljena nova FPS igra sa radnjom u Drugom Svetskom Ratu

Nova pucačina čija radnja se odigrava u Drugom Svetskom Ratu upravo je najavljena. Igra nosi naziv Enlisted, a razvio je studio iz Letonije osnovan ove godine

Nova pucačina čija radnja se odigrava u Drugom Svetskom Ratu upravo je najavljena. Igra nosi naziv Enlisted, a razvio je studio iz Letonije osnovan ove godine koji nosi naziv Darkflow Software. Nova multiplejer pucačina je bazirana na timovima i biće objavljena za PC platformu, a odlikovaće se brojnim kampanjama zasnovanim na istorijskim bitkama u stvarnom svetu.
Prve dve će biti bitka za Moskvu i Normandiju. Kampanja će imati različite faze, navodi se u saopštenju za medije, što znači da će reflektovati to kako su se bitke odigravale u stvarnom životu. Takođe će biti prisutni istorijski tačni karakteri i oružja.
Enlisted pokreće Gaijin-ov Dagor endžin i može da podrži mečeve sa do 100 igrača na mapi, dok će kampanja u igri Enlisted biti samostalna igra. Gejmeri koji kupe igru u pretprodaji dobiće pristup zatvorenoj beti koja je predviđena za drugu polovinu sledeće godine. 
Smanjena procenjena prodaja igre Call of Duty: Infinite Warfare

Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi