Greška

Došlo je do greške.

Najavljena Logitech C922 Pro Stream Web kamera

05.10.2016 18:30 | 4 Hardver
Najavljena Logitech C922 Pro Stream Web kamera

PR saopštenje

Logitech predstavlja najnoviju web kameru Logitech C922 Pro Stream Webcam. Dizajnirana kako bi zadovoljila potrebe ozbiljnih streamera, C922 Pro Stream Web kamera omogućava streaming i snimanje izražajnih, gotovo opipljivih HD 1080p videa s 30 sličica u sekundi (fps) ili 720p pri 60fps, a sadrži i softver za izmenu dinamičkih pozadina (u saradnji s Personify) i premium licencu XSplit za snimanje i streaming. C922 Pro Stream web kamera dolazi sa stonim stativom i obrtnim postoljem koje omogućava podešavanje kamere za najbolji mogući ugao snimanja.

Test: Logitech G610

„Društvene video platforme, kao što je Twitch, u poslednjih nekoliko godina znatno su dobile na popularnosti (više od 2 miliona streamera samo na toj platformi) pa se zauvek promenio i način na koji nova generacija gejmera igra i uči o igrama ", rekao je Guillaume Bourelly, portfolio i product manager za web kamere u Logitechu. "Uz C922 Pro Stream web kameru dovodimo igru na viši nivo – možete emitovati svoj način igranja kao profesionalac, bolje sarađivati sa svojom zajednicom, odnosno, izdvojiti se iz gomile."

Sa C922 Pro Stream web kamerom možete snimati u HD-u na 60fps za fluidniji pokret, tako da svaki detalj vašeg stila igre može da vidi i vaša okolina istom brzinom kojom i vi igrate. Web kamera takođe ima mogućnost izmene dinamičke pozadine i koristi inteligentno prepoznavanje oblika kao bi odvojila gejmera od iste, bez upotrebe nezgrapnog zelenog ekrana. Gejmeri, pritom, mogu koristiti i popularne aplikacije kao što su OBS i XSplit.

JPG72dpiRGBC922group.jpg

Logitech je iskoristio najbolje od onoga što je predstavio u nagrađivanoj Logitech HD Pro web kameri C920 (web kamera koju su najviše preporučivali profesionalni igrači i videoblogeri) i na osnovu toga poboljšao kvalitet video zapisa. Uz automatsku korekciju slabog osvetljenja i oštriji autofokus, C922 web kamera se prilagođava treperavoj sobnoj rasveti ili onoj koja dolazi s više računalrskih ekrana, tako da možete streamovati jasan videozapis čak i pri slabom osvetljenju. I bez obzira na ugao emitovanja, dva višestrano usmerena mikrofona koja poništavaju buku omogućavaju savšeno čist stereo zvuk bez gubitka kvaliteta streaminga i videa.

Logitech je blisko sarađivao s vodećom gejming softverskom kompanijom XSplit kako bi dodavanjem predefinisanih postavki na C922 web kameri integrisali svoje omiljene live streaming aplikacije i one za snimanje, i omogućili svojim korisnicima najbolje iskustvo. C922 web kamera dolazi u paketu s tromesečnom XSplit Premium licencom, što uključuje potpuni pristup profesionalnim alatima i dodacima – XSplit Broadcaster i XSplit Gamecaster tako da možete brzo i jednostavno početi streaming bilo koje vrste sadržaja “direktno iz kutije”.

JPG72dpiRGBC920GProfile.jpg

Dostupnost

Logitech C922 Pro Stream Web kamera biće dostupna od danas na Logitech.com po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 99.99 evra.

Izvor:Logitech

 

Dusan Nestorov Član postova: 198
Au, koliko web kamere kaskaju u danasnjem IT. Gigabajti, gigaherci, grafike, napajanja i ostalo je mnogo napredovalo. Web kamere krompir na kvadrat. Mobilna tehnologija je daleko ispred.
kosta10 Član postova: 4366
Ok, možda su trebali da predstave kameru sa BAREM 2K video snimanjem(2560x1440 rezolucijom), ali ok, ovo je makar malo unapređenje.
Bolje web kamere zasad nema od ove.
Nenad-nemec Novi član postova: 87
Nemam sta da dodam osim MNOGO dobra kamera a i povoljna

Lenovo uvodi velike promene u partnerski program kako bi privukao 5.000 novih partnera iz EMEA regiona

Dell XPS 13 laptopovi sa Kaby Lake procesorima dostupni uz Windows i Ubuntu softver

10203
10205
10206
10207
10208
10209