Najavljena LG Q Stylus serija telefona

LG je zvanično predstavio svoju novu Q Stylus seriju telefona, koja se sastoji od tri modela

LG je zvanično predstavio svoju novu Q Stylus seriju telefona. Serija se sastoji od tri modela: Q Stylus, Q Stylus+ i Q Stylusα. Uređaje pokreće čipset sa osmojezgarnim procesorima (1.5GHz ili 1.8GHz) i imaju 6.2-inčni (18:9) displej sa 2160 x 1080p rezolucijom.Konfiguracija memorije i skladišnog prostora je 3GB/32GB za Stylus i Stylusα, odnosno 4GB/64GB za Stylus+. Na polju kamera, Stylus i Stylus+ imaju 16MP glavni senzor na poleđini i 8MP (ili 5MP) s prednje strane. Stylusα ima kamere sa 13MP i 5MP senzorima.
lg2_70.jpgTelefone karakteriše QLens, DTS:X 3D surround zvuk, stylus olovka, senzor otiska prsta, IP68 vodootpornost (samo za modele Stylus i Stylus+). Svi telefoni koriste Android 8.1.0 Oreo operativni sistem i imaju 3300mAh bateriju.Opcije boja uključuju Moroccan Blue, Aurora Black (Stylus i Stylus+), i Lavender Violet (Stylus+). LG ističe da će Q Stylus serija telefona biti objavljena u limitiranim količinama ovog meseca u Severnoj Americi i Aziji, a da će se tokom trećeg tromesečja proširiti na ostale ključne regije. Cena i dostupnost će biti objavljeni lokalno.Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi