Greška

Došlo je do greške.

Najavljen novi Tomb Raider koji će doći u Unreal Engine 5 tehnologiji

06.04.2022 15:53 | 0 Games
Najavljen novi Tomb Raider koji će doći u Unreal Engine 5 tehnologiji

 

Tomb Raider je legendarna franšiza, jedan od najpopularnijih serijala video igara svih vremena. Retke su one video igre koje, tokom godina i toliko mnogo nastavaka, uspevaju da zadrže visok nivo kvaliteta. Dobro, nekim korisnicima se nije baš dopao Angel of Darkness, ali je kvalitet generalno bio na veoma visokom nivou.

Čak ni igrači koji nisu oduševljeni koketiranjem sa open world rešenjima u poslednjem nastavku ne mogu osporiti kvalitet prikaza i unapređenu igračku mehaniku. Samo da je Lara Kroft malo manje Rambo, a malo više istraživač kao ranije.

Uz to, bilo je tu i holivudskih filmova. Za početak, dva nastavka u kojima je Anđelina Džoli igrala naslovnu ulogu na vrhuncu svoje karijere i koji su gledaocima i dalje u lepom sećanju. Nakon toga, usledio je reboot filmskog serijala sa Ališom Vikander koji je naišao na lošiji odziv kod ljubitelja Lare Kroft.

Iz svega ovoga je evidentno da je Lara Kroft među omiljenih herojima (heorinama) u svetu video igara, a svaki novi nastavak obraduje horde fanova. Sada, razvojni studio Crystal Dynamics objavio je kako radi na novom nastavku ovog serijala. Uz to, poznato je i da se ova video igra razvija u Unreal Engine-u 5, što obećava do sada neviđen vizuelni prikaz i foto realističnost.

 Prema rečima direktora studija Crystal Dynamics, “Ovaj novi engine pomoći će nam da naše pripovedačke sposobnosti dovedemo na viši nivo i unapredimo celokupno iskustvo”. U ovom trenutku, ne postoji više informacija o tome šta nas očekuje od novog nastavka video igre Tomb Raider, prenosi The Verge.

Ako je suditi po tehničkom demou za Unreal Engine 5, Lyra, koji smo imali prilike da vidimo, ovo se čini kao idealno rešenje za nove avanture Lare Kroft. Međutim, rano je za predviđanja i hajp, ali nas raduje da ćemo dobiti još jedno poglavlje u serijalu Tomb Raider.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Emoji reakcije učiniće uređivanje Google dokumenata malo drugačijim

Samsung Galaxy S23 serija i Galaxy S22 FE bi mogli da koriste MediaTek SoC na nekim tržištima

10404
10405
10406
10407
10408
10409