Najavljen film po igri Sleeping Dogs

Verovatno je većina gejmera koja voli akcione naslove upoznata sa Square Enix-ovom Sleeping Dogs franšizom. Ukoliko vam se činilo da je igra idealan kandidat za filmsku adaptaciju, bili ste u pravu

Verovatno je većina gejmera koja voli akcione naslove upoznatasa SquareEnix-ovom Sleeping Dogs franšizom. Ukoliko vam se činilo da je igra idealan kandidat za filmsku adaptaciju, bili ste u pravu.
Prema izveštaju koji donosi Deadline, film Sleeping Dogs je upravo potvrđen. Takođe je potvrđeno da će filmska zvezda Doni Jen igrati jednu od glavnih uloga. Sećamo ga se po simpatičnoj ulozi iz filma Rouge One: A Star Wars Story, ali i u nedavnom filmu xXx: Return of Xander Cage. Jen je glumio u velikom broju holivudskih filmova, ali i ostvarenjima iz Hong Konga sa borilačkim veštinama. Imajući u vidu radnju igre, Jenovu istoriju i znanje u borilačkim veštinama, zvuči kao dobar odabir.
Za sada nema informacija kada će se film naći u bioskopima.
Metal Gear Solid film je i dalje u produkciji
Izvor: Ubergizmo

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi