Najavljen Dropbox for Business, Carousel i Mailbox

Prva aplikacija koja je predstavljena jeste Carousel. Radi se o aplikaciji za galerije, koja se konektuje na Dropbox nalog i prikazuje fotografije koje su uskladištene online.

Prva aplikacija koja je predstavljena jeste Carousel. Radi se o aplikaciji za galerije, koja se konektuje na Dropbox nalog i prikazuje fotografije koje su uskladištene online, zajedno sa lokalno uskladištenim fotografijama. Aplikacija radi u pozadini i uploaduje svaku novu fotografiju, a mana je što proces ne može da se prekine. Ukoliko je instalirana, konstantno će pokušavati da uploaduje korisnikove fotografije. Carousel je dostupan i za Android i za iOS. Na kraju, tu je Mailbox for Android. Mailbox je aplikacija koja je prošle godine stigla na iOS, a potom ju je preuzeo Dropbox. Mailbox podržava samo Gmail i iCloud naloge i nemoguće je dodati bilo koji drugi email servis. Dropbox je najavio i Mac verziju Mailboxa, koja će se pojaviti kasnije.
Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi