Greška

Došlo je do greške.

Najavljen Logitech G PRO bežični gejming miš

22.08.2018 13:35 | 0 Hardver
Najavljen Logitech G PRO bežični gejming miš


Logitech je nedavno najavio svoj najnoviji gejming miš u formi G PRO wireless modela. Kao što i naziv uređaja sugeriše, ovo je bežični gejming miš, a karakteriše ka prilično pojednostavljen dizajn.

Jedan od problema sa dizajnomn gejming miševa jeste što mnogi od njih imaju tendenciju da budu drečavi i upadljivi sa previše tastera i osvetljenja. Logitech G PRO međutim ovo pojednostavljuje više minimalističkim izgledom, pa njegova površina (izuzev "G" logoa) ne odaje previše da se radi o gejming mišu.


Pogledajte još: Test: Logitech MK540 Advanced


Međutim, spoljašnji izgled često može da zavara, pa tako i u ovom slučaju, jer je G PRO poprilično sposoban kada su specifikacije u pitanju. Prisutan je HERO 16K senzor, koristi se Logitech G LIGHTSPEED wireless tehnologija sa odzivom od 1ms. Težina miša je 80 grama, što ga čini jednim od lakših gejming miševa. Pored ovoga, miše je prenosiv jer koristi bežičnu tehnologiju.

G PRO ima nekoliko tastera koje korisnici mogu dodeliti različitim funkcijama u igrama. Nažalost, kada je cena u pitanju, Logitech G PRO bežični gejming miš je jedna od naskupljih opcija, jer košta 150 dolara.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Komentari

0 Dodaj komentar

Dolazeći Google Chrome redizajn početkom septembra stiže na sve platforme

Stigao Xiaomi Pocophone F1 po neverovatno niskoj ceni

10203
10205
10206
10207
10208
10209