Greška

Došlo je do greške.

Najava Cyberpunk 2077 konačno prikazuje igru koju ćete zaista igrati po lansiranju

20.11.2020 10:01 | 4 Games
Najava Cyberpunk 2077 konačno prikazuje igru koju ćete zaista igrati po lansiranju

 

Gotovo je teško poverovati, ali Cyberpunk 2077 je skoro stigao. Igra je odlagana više puta ali sada bez vesti o četvrtom kašnjenju, već datum izlaska 10. decembra izgleda više kao sigurna stvar. Danas, tokom najnovijeg dela Night City Wire-a, CD Projekt Red nam je dao uvid u još jedan trejler ovu za igru.

Ovo je drugi gejmplej trejler koji smo dobili za Cyberpunk 2077 ove nedelje. Prvi je bio trejler koji prikazuje igranje na konzoli; konkretno, videli smo kako igra izgleda kako na Xbox One X, tako i na Xbox Series X.

Ovaj drugi trejler je malo drugačiji i najbolje ga možemo opisati kao najavni trejler koji postavlja scenu za predstojeće izdanje Cyberpunka 2077. Trejler objašnjava o čemu se radi u igri, od borbe do razvoja likova, i istražuje glavnu postavku Cyberpunka 2077: Noćni grad.

 

Pogledajte još: Poznati su PC sistemski zahtevi za Cyberpunk 2077

Najava nam takođe govori kako se uklopimo u priču, jer ćemo igrati kao cyber-poboljšani plaćenik koji je ukrao prototip biočipa. Taj čip nosi „digitalizovanu dušu“ Johnny-ja Silverhanda, lika koji je tumačio Keanu Reeves. Nastoji da se osveti kompaniji koja je napravila čip, a kada je kućište tog čipa oštećeno, lik igrača nema drugog izbora već da ga integriše sa sopstvenim sistemima - sasvim doslovno stavljajući Silverhanda u glavu.

Ako ste već bili uzbuđeni zbog Cyberpunk-a 2077, ovaj novi trejler će verovatno samo pogoršati stvari, jer čini sve da nas pripremi za izlazak sledećeg meseca. Cyberpunk 2077 izlazi za dugačku listu platformi 10. decembra, a nakon ovog trejlera držimo palčeve da su kašnjenja definitivno gotova.

Izvor: Slashgear

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


 

Komentari

0 Dodaj komentar

Sledeći Apple mobilni čip mogao bi se osloniti na 5nm+, 4nm verovatno stiže 2022.

Procureli posteri za Poco M3 sa detaljima dizajna i opcijama boja, uoči lansiranja

10404
10405
10406
10407
10408
10409