Greška

Došlo je do greške.

Nagovešten dizajn LG Rollable telefona (video)

11.01.2021 18:49 | 0 Mobile
Nagovešten dizajn LG Rollable telefona (video)


LG nam je tokom CES 2021 sajma dao kratak uvid u novi format telefona na kojem kompanija radi. U pitanju je telefon koji se uvija i očekuje se da će biti objavljen kao LG Rollable.

Na prvi pogled, LG Rollable odaje utisak standardnog, pravougaonog telefona. Međutim, iz uređaja može da se izvuče veći i fleksibilni OLED panel, čime se pretvara u svojevrstan tablet.


LG je implementirao drugačiji pristup u odnosu na ono što smo videli od Samsunga i Huaweija kada su u pitanju telefoni sa savitljivim ekranom. Prednost LG Rollable modela je u tome što nema potrebe za sekundarnim eksternim ekranom. Umesto toga, interfejs (koji će naverovatnije biti Android) se može prilagoditi, smanjujući ili povećavajući korisnički interfejs i aplikacije po potrebi.

LG Rollable će imati neke kompleksne mehaničke delove, kako bi se omogućilo da mehanizam uvijanja ekrana radi. Kompanija je sada samo nagovestila ono na čemu radi, a sigurno je da će konkretna demonstracija pružiti više detalja o onome za šta je LG Rollable sposoban.

Izvor: SlashGear

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Investicije Telenora u godini pandemije iznose 33 miliona evra, uz unapređene usluge

LG najavljuje 4K UltraFine monitor sa OLED panelom

10104
10105
10106
10107
10108
10109