Na internetu se pojavio snimak iz ukradene verzije igre Call of Duty: Advanced Warfare

Samo nedelju dana pre zvanične objave igre Call of Duty: Advanced Warfare, snimak ove pucačine koju donosi razvojni tim Sledgehammer Games se pojavio online

Samo nedelju dana pre zvanične objave igre Call of Duty: Advanced Warfare, snimak ove pucačine koju donosi razvojni tim Sledgehammer Games se pojavio online. I tu naravno ne bi bilo ništa čudno, da jedan od suosnivača ovog studija Glen Skofild ne tvrdi da je snimak koji se pojavio na Twitchu iz ukradene verzije igre.
Jedan od Skofildovih pratioca na Twitter-u mu je odgovorio da je Sledgehammer sam odgovoran za veliku buku koja se stvorila oko njihove igre Advanced Warfare, kao i da procureli snimak zapravo pomaže gejmerima da dobiju prave informacije o igri. Skofild mu je odgovorio da on to shvata ali da krađa i objava nisu rešenje. U toku nedelje je korisnik Twitcha Anfuny29 emitovao Advanced Warfare iz rane kopije predstojeće pucačine. Strimovanje je brzo ugrašeno kao i kanal, ali ne pre nego što je gejmplej procureo, pa i neke informacije koje nisu trebale da budu otkrivene. Call od Duty: Advanced Warfare će zvanično biti objavljen 4. novembra, ali ako ste kupili igru u pretprodaji, imaćete prilike da igrate dan ranije.

Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi