Greška

Došlo je do greške.

MWC uživo: Lenovo/Motorola noviteti (video)

27.02.2018 15:20 | 0 Mobile
MWC uživo: Lenovo/Motorola noviteti (video)


Lenovo je tokom ovogodišnjeg MWC sajma imao prilično sveobuhvatnu ponudu, koju su činili veliki broj laptopova i tableta (uključujući i nove Yoga 730 i 530 modele), a posebnu sekciju su činili uređaji za augmentid reality i virtuelnu realnost.


Kada su telefoni u pitanju, znamo da je Lenovo sada počeo da u prvi plan ističe Motorola brend i da nema više standardnih Lenovo smartfona. Tokom MWC-a je prikazan veliki broj Moto Modova, među kojima i nekoliko novih. Najzanimljivije modove čine Amazon Alexa zvučnik, potom mod koji omogućava korišćenje fizičke tastature uz telefon, kao i gamepad mod. Tu je i zanimljivi Polaroid mod, koji omogućava kreiranje odgovarajuće fotografije i potom njeno štampanje.

Lenovo je predstavio i još jedan zanimljiv uređaj - Miix 630 laptop, koji u sebi ima Snapdragon čipset, sa autonomijom baterije koja ide i do 20 sati sa jednim punjenjem. Lenovo za ovu godinu sprema još dosta noviteta, a tokom sezone nas očekuju i brojni Motorola telefoni, počevši od Moto G, Moto X i Moto Z modela.

Sve vesti sa ovogodišnjeg MWC 2018 sajma možete pratiti na Benchmark sajtu, kao i na našim stranicama na društvenim mrežama. Obavezno se pretplatite i na Benchmark YouTube kanal, spremamo zanimljive izveštaje i video priloge iz Barselone.

Izvor: Benchmark

Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei bi uskoro mogao objaviti svoj prvi Android Oreo (Go Edition) telefon

EU planira da reguliše tržište kriptovaluta ukoliko ono postane rizično

10104
10105
10106
10107
10108
10109