Greška

Došlo je do greške.

MWC uživo: Konačne impresije Benchmark ekipe (video)

03.03.2018 21:00 | 0 Mobile
MWC uživo: Konačne impresije Benchmark ekipe (video)


MWC 2018 u Barseloni je zvanično završen, a došlo je vreme da saberemo utiske i damo naše konačne impresije o ovoj popularnoj konferenciji, koja nam svake godine donese dosta noviteta iz sveta mobilne industrije. Prema našem skromnom mišljenju, Benchmark tim, koji je bio u Barseloni, odradio je izuzetan posao, posebno u poređenju sa prethodnim godinama kada smo izveštavali sa MWC-a. Video izveštaji su komplikovana kategorija, ali smo ove godine dali sve od sebe da na najbolji i najzanimljiviji način pokrijemo sve bitne događaje i video priloge donesemo svega par sati nakon novih prezentacija i objava uređaja.


Ovogodišnji MWC je doneo nešto manji broj velikih najava uređaja - neke kompanije su štedele "municiju" i čekale da se drugi ispucaju. Tako je ove godine Samsung sigurno imao najatraktivniju ponudu sa novim Galaxy S9 i S9+ modelima, a zapažene modele doneli su i Nokia i Sony.

Ono što se još pojavilo kao karakteristika ovogodišnjeg MWC-a, jeste prisustvo 5G tehnologija, koje su lideri na ovom polju promovisali i to je nešto što nas očekuje u narednim godinama. Takođe, kada su sami mobilni telefoni u pitanju, konferencija je pokazala da je 18:9 odnos stranica ekrana definitivno postao trend ili standard i da ćemo ove godine imati ovakve ekrane na uređajima iz svih tržišnih segmenata.

Na kraju, ostaje nada da smo našim izveštavanjem iz Barselone opravdali očekivanja posetilaca Benchmarka. Trudili smo se da na najbolji način pokrijemo bitne prezentacije, ali i da prikažemo neke od novih modela iz prve ruke. Nadamo se da ste zadovoljni kvalitetom i zanimljivošću videa, načinom na koji su oni montirani i kompletnim sadržajem koji su pokrivali. Očekujte još mnogo novih Mobilnih kongresa u narednih godina, jer razvoj tehnologije i nove ponude na tržištu su ono što nas svake godine motiviše da se krajem februara vraćamo u Barselonu.

Izvor: Benchmark

Komentari

0 Dodaj komentar

Microsoft planira da preko Windowsa 10 distribuira Spectre mikrokod ažuriranja

Cooler Master MasterAir G100M je 'sleteo'

10104
10105
10106
10107
10108
10109