Greška

Došlo je do greške.

MWC uživo: Huawei predstavio moćan laptop (video)

25.02.2018 22:08 | 2 Mobile
MWC uživo: Huawei predstavio moćan laptop (video)


Znamo da Huawei tokom ovogodišnjeg MWC-a nije predstavio novi mobilni telefon (ovo je rezervisano za 27. mart u Parizu, gde će Benchmark ekipa takođe biti). Ipak, ovo ne znači da Huawei tokom prezentacije u Barseloni nije imao čime da se pohvali. Kompanija je prikazala novi laptop - MateBook X Pro.

Huawei je poznat kao proizvođač uređaja izuzetnog kvaliteta, a to je slučaj i sa MateBook X Pro laptopom - kompaktan i čvrst model, sa velikom tastaturom.


Huawei MateBook X Pro je prvi FullView displej laptop na svetu, sa display-to-body odnosom od 91,7 procenata. Ovo znači da displej pokriva gotovo celu prednju stranu laptopa, pa nije bilo mesta za smeštanje prednje kamere u okvir ekrana. Huawei se odlučio za zanimljivo rešenje sa pop-up kamerom koja je smeštena u red sa funkcijskim tasterima.

Više detalja o specifikacijama laptopa možete pogledati u pratećem videu, a dodaćemo da je Huawei sa MateBook X Pro modelom doneo izuzetno kvalitetan i konkurentan uređaj za koji sigurno postoji prostora na tržištu.

Pored MateBook X Pro laptopa, Huawei je predstavio i novu generaciju MediaPad M5 tableta, koje karakterišu velike baterije, SIM slotovi, LTE konekcija i najnoviji Android 8.0 Oreo softver.

Sve vesti sa ovogodišnjeg MWC 2018 sajma možete pratiti na Benchmark sajtu, kao i na našim stranicama na društvenim mrežama. Obavezno se pretplatite i na Benchmark YouTube kanal, spremamo zanimljive izveštaje i video priloge iz Barselone.

Izvor: Benchmark

Komentari

0 Dodaj komentar

MWC 2018: Huawei MateBook X Pro stiže uz 3K FullView displej

MWC uživo: Samsung Galaxy S9/S9+ je stigao (video)

10104
10105
10106
10107
10108
10109