Greška

Došlo je do greške.

MWC uživo: Dobrodošli u Xiaomi svet (video)

28.02.2018 12:43 | 0 Mobile
MWC uživo: Dobrodošli u Xiaomi svet (video)


Kompanija Xiaomi je prisutna na ovogodišnjem MWC sajmu u Barseloni. Iako se od popularne kineske kompanije tek očekuju novi telefoni u ovoj godini, Xiaomi je imao bogatu ponudu nekih drugih proizvoda u Barseloni. Ovo je još zanimljivije, ako znamo da Xiaomi od skoro ima zvaničnog distributera svojih proizvoda za tržište Srbije, a to je PC Centar.

Posetili smo izložbeni prostor Xiaomija na MWC-u, gde smo se upoznali sa nekim poznatim uređajima (Mi A1 i Mi Mix 2 telefoni, kao i Redmi Note 5 Pro koji je predstavljen nedavno). Tu su i laptopovi, koje Xiaomi ima u svojoj ponudi, a prikazani su Notebook Air i Notebook Pro.

Od zanimljivijih uređaja, pažnju nam je privukao Xiaomi laserski projektor, koji omogućava prikaz slike na ogromnoj površini (od 100 inča) sa izuzetno kratke razdaljine, a sve uz visok prikaz boja i osvetljenje. Projektor u sebi ima ugrađenu Mi TV platformu, koju je Xioami takođe prikazao tokom MWC-a u samostalnom obliku.


Još jedan proizvod koji nam je privukao pažnju, i o kom se dosta priča na Benchmark forumima, jeste Xiaomi 4K akciona kamera. U pratećem videu imate priliku da vidite kako kamera funkcioniše i kakve su joj mogućnosti. Cena kamere u Evropi iznosi 150 evra.

Xiaomi Smart Home rešenje je takođe tu, a omogućava da svojim domom upravljate na različite načine, preko odgovarajućih senzora koji se nalaze u kući. Xiaomi je u Barseloni prikazao još neke zanimljive uređaje, a sve možete videti u pratećem videu. Najbolje od svega je što smo sada u prilici da mnoge od prikazanih proizvoda vidimo i kupimo i u Srbiji, jer svi znamo da je Xioami cenama jako teško parirati.

Sve vesti sa ovogodišnjeg MWC 2018 sajma možete pratiti na Benchmark sajtu, kao i na našim stranicama na društvenim mrežama. Obavezno se pretplatite i na Benchmark YouTube kanal, spremamo zanimljive izveštaje i video priloge iz Barselone.

Izvor: Benchmark

Komentari

0 Dodaj komentar

Cooler Master najavio MasterCase H500P Mesh White kućište

MWC 2018: Predstavljen Cat S61, sa integrisanim ručnim alatima

10104
10105
10106
10107
10108
10109