Greška

Došlo je do greške.

MWC 2017: Predstavljen Sony Xperia Ear koncept (video)

27.02.2017 17:02 | 0 Multimedija
MWC 2017: Predstavljen Sony Xperia Ear koncept (video)

Xperia Ear Open-style koncept zasnovan je na "open ear" audio tehnologiji razvijenoj u okviru Sony's Future Lab Programa, inkubatora koji korisnicima omogućava testiranje prototipa koji izlaze iz Sony R&D divizije.

Koristi Sony-jevu vodeću poziciju i istraživanje o akustici kako bi doneo bežične stereo "open-ear" slušalice koje vam pružaju mogućnost da slušate muziku, primate obaveštenja i istovremeno čujete zvuke iz svog okruženja. Slušajte muziku dok vežbate ili putujete do posla i doživite svet oko sebe  na jedinstven način.

Xperia Ear "Open-style CONCEPT" u potpunosti menja shvatanja svakodnevne komunikacije – dva vrlo moćna prostorna akustična konduktora i driveri rade zajdno kako bi se zvuk emituje direktno u slušni kanal.

Baš kao i Xperia Ear, Xperia Ear “Open-style CONCEPT” podržava Sony Agent tehnologiju – funkcioniše kao lični asistent i omogućava vlasniku da komunicira i obavlja radnje prostim pokretima glave i glasovnim komandama.Sony Mobile će nastaviti da razvija nove funkcije kako bi proširio spektar mogućnosti koje donosi  in-ear asistent.  Primer je nova  "Anytime talk"  funkcija glasovnog ćaskanja koja omogućava korisnicima grupne razgovore u realnom vremenu bez pretraživanja imenika i pozivanja kontakta već jednostavnim pritiskom jednog dugmeta ili gestikulacijom.  Beta verzija prve generacije Xperia Ear uređaja  biće dostupna u narednim mesecima.

Sony Mobile takođe počinje saradnju sa LINE korporacijom  koja stoji iza popularne LINE aplikacije za dopisivanje kako bi zajedno razvili i poboljšali funkciju integrisanog razgovora preko interneta.

Izvor: Sony

Komentari

0 Dodaj komentar

MWC 2017: Sony Xperia Touch je interaktivni Android projektor

MWC 2017: Alcatel A5 LED je prvi pametni interaktivni LED telefon na svetu

10304
10305
10306
10307
10308
10309