Greška

Došlo je do greške.

MWC 2015: Lenovo doneo i džepni projektor

02.03.2015 16:53 | 1 Mobile
MWC 2015: Lenovo doneo i džepni projektor

Kompanija Lenovo kreirala je džepni projektor za koga poručuju da im je želja bila da iznenade ljubitelje svih vrsta medija, koji su ograničeni prostorom na svojim malim ekranima na mobilnim uređajima, ili koji samo žele zagarantovanu zabavu. Jednostavno povežite projektor sa kompatibilnim Android uređajem i on će neposredno da uveća filmove, slike, pa čak i poslovne prezentacije, projektujući ih u čak do 110 inča na svaki zid ili površinu i u uslovima sa malom količinom svetla. Sa jakim kontrastom optičkog mehanizma od 50 lumena, projektor prikazuje raznobojne, svetle i živahne slike i automatski ispravlja distorziju dozvoljavajući korisnicima da ga okreću do 90 stepeni u cilju boljeg pregleda. Svojim dualnim zvučnicima, ovaj prenosiv projektor takođe pruža snažan zvuk, poručuje kompanija Lenovo.

Potrebno je samo nekoliko sekundi da se postavi Lenovo džepni projektor i on može da projektuje sadržaj sa pametnog telefona preko wireless-a i preko DLNA ili Miracast programa. Kada se koristi bez kabla, korisnici mogu da projektuju film u punoj dužini jednim jedinim punjenjem, sa baterijom koja traje više od dva sata. Projektor podržava najčešće korišćene multimedija formate fajlova. Da bi podržao velike digitalne bilbioteke, projektor sadrži do 32 GB memorije na microSD kartici.

Što je najbolje od svega, kompaktan i lagan Lenovo džepni projektor može da stane u skoro bilo koji džep, što ga čini obaveznim uređajem svih onih koji žele da uživaju u digitalnom sadržaju u bilo koje vreme.

Izvor: Lenovo

Sve informacije vezane za Lenovo, možete pogledati na Lenovo stranici na Benchmark sajtu

 

Komentari

0 Dodaj komentar

MWC 2015: Gear VR Innovator za Galaxy S6 i S6 Edge telefone

MWC 2015: Šta nam je sve Lenovo predstavio? (galerija)

10104
10105
10106
10107
10108
10109