Multiplej trejler za Call of Duty: Black Ops

Videli smo gomilu video materijala sa ovogodišnjeg E3 sajma iz nove Call of Duty: Black Ops igre, ali samo iz različitih misija kampanje za jednog igrača. O multiplayer komponenti gotovo da nije bilo nikakvih opipljivih informacija sve do danas, kada je Activision izbacio prvi trejler sastavljen iz čiste online akcije. Trejl

Videli smo gomilu video materijala sa ovogodišnjeg E3 sajma iz nove Call of Duty: Black Ops igre, ali samo iz različitih misija kampanje za jednog igrača. O multiplayer komponenti gotovo da nije bilo nikakvih opipljivih informacija sve do danas, kada je Activision izbacio prvi trejler sastavljen iz čiste online akcije. Trejler prikazuje jednu, snegom prekrivenu mapu, kao i par novih komada oružja u akciji. Sada su tu samostrel sa eksplozivnim strelama, nož koji pored standardne melee funkcije može i da ispaljuje sečivo, a tu su i mala, robotizovana vozila na daljinsko upravljanje napakovana C4 eksplozivom. Ako ste igrali prethodne dve Modern Warfare igre, sama mehanika će vam biti i više nego poznata. Još jedna novina je i video editor koji omogućava isecanje i kombinovanje željenih momenata iz online okršaja u video klipove. Sudeći po trejleru, više informacija o multiplayer komonenti možemo da očekujemo 1. septembra, dok je izlazak igre je zakazan za 9. novembar za PC, PS3, Xbox 360 i Wii.
 

Izvor: VG247

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi