MSI sprema GeForce GTX Ti Gaming LE video kartu

MSI se sprema da predstavi GeForce GTX Ti Gaming LE (LIGHT edition) grafičku kartu, koja će biti fabrički overklokovana, ali ipak malo sporija u odnosu na regularni model

MSI se sprema da lansira GeForce GTX Ti Gaming LE (LIGHT edition) grafičku kartu. Video karta dolazi fabrički overklokovana, ali ipak malo sporija u odnosu na regularni model i u kombinaciji sa podrazumevanim karakteristikama, kao što je 6GB grafičke memorije.Ova kastomizovana MSI GeForce GTX 980 Ti Gaming LE (LIGHT edition) grafička karta ima bazni radni takt od 1026MHz (regularni gejming model ima 1178MHz). Boost clock iznosi 1114MHz, dok memorija iznosi standardnih 7010MHz. MSI GeForce GTX 980 Ti Gaming LE je opremljena revidiranim novim V TwinFrozr kulerom, koji ostaje pasivan kada se grafička karta ne koristi. U ponudi će biti i 4GB GeForce 980 Gaming LE (bez Ti) sa radnim taktom od 1142MHz/1253MHz boost. Cene ovh grafičkih karti nisu pomenute, ali se očekuje da će LE modeli biti nešto jeftiniji od originalnih.
msi2_22.jpgIzvor: Guru3DSve informacije u vezi sa kompanijom MSI, možete pogledati na MSI stranici, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi