MSI predstavio Optix MAG seriju gejming monitora

MSI je predstavio Optix MAG seriju monitora, koja stiže sa tri modela i dve različite veličine: MSI Optix MAG24C, MSI Optix MAG27C, kao i premijum model MSI Optix MAG27CQ.

MSI je predstavio Optix MAG seriju monitora, koja stiže sa tri modela i dve različite veličine: MSI Optix MAG24C, MSI Optix MAG27C, kao i premijum model MSI Optix MAG27CQ. Ova serija označava definitivni ulazak kompanije MSI na tržište gejming monitora.Najjači monitor u ponudi, Optix MAG27CQ, je opremljen najnovijim gejming funkcijama kako bi se osigurala najbolja atmosfera tokom igranja. Sa zakrivljenim VA panelom od 1800R, rezolucijom od 1440p WQHD, 144Hz osvežavanjem i 1ms odzivom, ovaj gejming monitor je kreiran za brzinu i izuzetan vizuelni prikaz.Monitor nudi uglove gledanja od 178/178 stepeni, flicker-free i zaštitu ud plavog svetla. Monitori iz Optix MAG  gejming serije imaju postolje sa opcijama obrtanja, tilta i podešavanja visine. Tu je i ugrađeni FPS brojač, tako da gejmeri mogu da prate performanse tokom igranja.Kada su konekcione opcije u pitanju, MSI Optix MAG27CQ (kao i ostala dva modela) ima 1 x DP 1.2, 1 x HDMI 1.4 i 1 x DVI konektor.Izvor: Guru3D

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi