MSI predstavio Infinite A Gaming desktop PC

Kompanija MSI je predstavila je svoj najnoviji desktop PC namenjen igračima - Infinite A Gaming

Kompanija MSI je predstavila je svoj najnoviji desktop PC namenjen igračima – Infinite A Gaming. Desktop je baziran na prilagođenom dizajnu kućišta, sa implementiranim RGB LED elementima, zajedno sa stilizovanim prednjim okvirom, staklenim stranicama i MSI Mystic Light RGB softverom.Infinite A Gaming desktop PC je pozicioniran u “Enthusiast Gaming” segmentu gejming desktopa kompanije MSI, kome pripada i Aegis Ti3, koji je ranije predstavljen.
msi2_102.jpgUnutar kućišta Infinite A računara, nalazi se micro-ATX matična ploča, dok je primarna grafička karta postavljena vertikalno. MSI ističe da je ovakvo rešenje primenjeno kako bi se umanjillo savijanje PCB-a tokom vremena.Infinite A računar pokreće Core Caby Lake četvorojezgarni procesor sedme generacije, ima do 64GB dvokanalne DDR4 memorije, Nvidia GeForce GTX 10-series grafičku kartu, M.2 NVMe SSD, GbE, WLAN uz 802.11ac i Bluetooth 4.1.Izvor: TechPowerUp

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi