MSI predstavio i GeForce GTX TITAN Black

U istom danu kada su predstavljene prve Maxwell grafičke kartice, kompanija MSI je ozvaničila i svoj GeForce GTX TITAN Black model. Radi se o grafičkoj kartici koju odlikuje NVIDIA GK110 GPU sa 2880 CUDA jezgara. Takođe treba izdvojiti da MSI GeForce GTX TITAN Black podržava NVIDIA GPU Boost 2.0 tehnologiju koja omogu

U istom danu kada su predstavljene prve Maxwell grafičke kartice, kompanija MSI je ozvaničila i svoj GeForce GTX TITAN Black model. Radi se o grafičkoj kartici koju odlikuje NVIDIA GK110 GPU sa 2880 CUDA jezgara. Takođe treba izdvojiti da MSI GeForce GTX TITAN Black podržava NVIDIA GPU Boost 2.0 tehnologiju koja omogućava da se radni takt jezgra podešava u letu, a takođe su tu i NVIDIA 3D Vision Surround tehnologija kao i MSI-eva Afterburner alatka. Radni takt jezgra ove kartice je 889 MHz dok uz boost postiže 980 MHz. Kartica ima 6 GB GDDR5 memorije sa 384-bitnim interfejsom i radnim taktom od 7 GHz. Kada su u pitanju displej izlazi, MSI TITAN Black ima dva dual-link DVI, jedan DisplayPort i jedan HDMI konektor, a TDP rejting ove kartice je 250W.
MSI GeForce GTX TITAN Black

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi