MSI otkrio Nightblade Gaming Barebone

Kompanija MSI predstavila je ovih dana svoj najnoviji Nightblade gaming barebone PC. Kao što mu i samo ime kaže, radi se o Barebone računaru iz gejming serije, a njegove dimenzije su 345,8 x 277,3 x 175,7 mm uz masu od 7,8 kg. Uz matičnu ploču iz Gaming serije (MSI Z87I Gaming Nightblade), napajanje od 600 W, Dragon ven

Kompanija MSI predstavila je ovih dana svoj najnoviji Nightblade gaming barebone PC. Kao što mu i samo ime kaže, radi se o Barebone računaru iz gejming serije, a njegove dimenzije su 345,8 x 277,3 x 175,7 mm uz masu od 7,8 kg. Uz matičnu ploču iz Gaming serije (MSI Z87I Gaming Nightblade), napajanje od 600 W, Dragon ventilator visoke brzine, tu je i MSI-eva OC Genie funkcionalnost. Uprkos mini-ITX formi, MSI Nightblade može da primi grafičke kartice ATX veličine a donosi i podršku za dva SSD diska, hard disk pa čak i optički drajv. Ovaj Barebone se odlikuje Intel Z87 čipsetom, podrškom za četvrtu generaciju Intelovih procesora, podrškom za do 16 GB DDR3 memorije na 3000 MHz, 7.1-kanalni audio kao i veliki broj konektora za povezivanje.
MSI Nightblade Gaming barebone

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi