MSI objavio Vortex mini desktop spreman za VR

MSI-ev novi mini desktop računar nazvan Vortex i spreman za virtuelnu realnost, počeo je da se isporučuje. Minijaturno kućište je veličine malog subvufera, poručuje MSI

MSI-ev novi mini desktop računar nazvan Vortex i spreman za virtuelnu realnost, počeo je da se isporučuje. Minijaturno kućište je veličine malog subvufera, poručuje MSI, ali u sebi ima gejmerski hardver. Takođe ima u sebi podršku za do šest video izlaza kao i hlađenje od 360 stepeni.
MSI Vortex koji je prikazan na GDC konferenciji sadrži Intel Core i7 6700K procesor, do 64 GB DDR4 memorije, dual NVIDIA GeForce GTX 980 GPU-ove u SLI modu kao i SSD-ove u Super RAID 4. Kada je u pitanju povezivanje uključuje Thunderbolt 3 port sa podrškom za transfere do 40GBs.
Jedna od značajnih karakteristika je Silent Storm Cooling tehnologija sa hlađenjem od 360 stepeni, a tu su i Nahimic Military X Gaming, Killer DoubleShot X3 povezivanje, 4K Ready podrška za više ekrana i Dragon Center Dashboard and App. Novi računar se prodaje za 2200 dolara.
Stižu MSI Cubi 2 Plus i Cubi 2 Plus vPro mini PC
Izvor: Slashgear
Sve informacije vezane za MSI, možete pogledati na MSI stranici na Benchmark sajtu
 

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi