MSI najavio barebone Aegis gejming desktop PC

Aegis dolazi sa lepim dizajnom kućišta, koje je kompaktno, lako nadogradivo i može da implementira MSI GeForce grafičku kartu pune veličine do GTX 980 Ti modela.

MSI je najavio lansiranje novog, sofisticiranog gejming desktopa – MSI Aegis Barebone PC. Dizajniran “od nule”, PC je kreiran kao ultimativno oružje i štit za gejmere. Aegis dolazi sa lepim dizajnom kućišta, koje je kompaktno, lako nadogradivo i može da implementira MSI GeForce grafičku kartu pune veličine do GTX 980 Ti modela.U saopštenju, MSI navodi da Aegis PC može da se opremi najnovijim grafičkim kartama, pune veličine kako bi se igračima obezbedila najbolja opcija za gejming. Kućište je vodootporno i ima Silent Storm Cooling 2 opciju hlađenja.Aegis kućište se odlikuje i jednostavnim sistemom nadogradnje, jer je komponentama lako pritupiti i mogu se nadograditi u svakom trenutku. Mystic Light je RGB LED ugrađen u prednju stranu kućišta, čijom primenom se MSI Aegis sistemu daje jedinstven izgled. Izvor: MSISve informacije u vezi sa kompanijom MSI, možete pogledati na MSI stranici, na Benchmark sajtu

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi