Greška

Došlo je do greške.

MSI i Gigabyte objavili X399 Threadripper 2000 matične ploče

11.08.2018 15:00 | 0 Hardver
MSI i Gigabyte objavili X399 Threadripper 2000 matične ploče


AMD je nedavno objavio četiri nova Threadripper procesora, koji će se pojaviti u narednim nedeljama i mesecima. Kako se AMD sprema za objavu novih procesora, kompanijini partneri proizvođači matičnih ploča se takođe spremaju da ponude svoje kompatibilne ploče za nove procesore. Među njima su i MSI i Gigabyte, koji najavljuju nove modele.

MSI MEG X399 Creation matična ploča je zvanično najavljena, a dostupna je i zvanična stranica za proizvod, na kojoj je moguće videti sve potrebne detalje i karakteristike koje ploča donosi. Matična ploča je dizajnirana kako bi donela maksimalno stabilan rad nove generacije procesora i obezbedila poboljšanu tehnologiju hlađenja i neke zanimljive dodatke. MSI primenjuje 19-fazni digitalni power dizajn, sa provodnim cevima za odvođenje toplote, veliki broj senzora za temperaturu, a tu je i RGB osvetljenje (MSI Mystic Light) i agresivno stilizovan dizajn.

mb2_3.jpg


Gigabyte X399 Aorus XTREME
matična ploča je dizajnirana za drugu generacijeu AMD Ryzen Threadripper procesora do 32 jezgra. Ključna nadogradnja ove ploče jeste unapređena sekcija za snagu, a X399 Aorus XTREME stiže sa 10+3 power dizajnom sa digitalnim PWM-om. Gigabyte je implementirao i nadograđeni termalni dizajn. Direct Touch Heatpipe se koristi u VRM oblasti, a tu je i Fins-Array provodnik toplote. Ukoliko pasivno hlađenje ne može da postigne dovoljno dobre rezultate, tu je i par 30mm ventilatora ispod I/O dela. Na kraju, NanoCarbon osnovni panel smanjuje temperaturu komponenti na poleđini PCB-a.

Izvor: Hexus

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala

Komentari

0 Dodaj komentar

Apple istražuje ideju korišćenja iPhone-a za identifikaciju

Galaxy Note9 benchmark pokazuje da je iPhone X i dalje brži

10203
10205
10206
10207
10208
10209