MSI donosi GeForce GTX TITAN BLACK

Ubrzo nakon što su procurele specifikacije, primećena je i prva GeForce GTX TITAN BLACK grafička kartica neke kompanije, a ovaj put se radi o MSI modelu. Kao što možete videti, MSI će se držati referentnog dizajna, a to se u početnom periodu može očekivati za sve modele. MSI GTX TITAN BLACK ra

Ubrzo nakon što su procurele specifikacije, primećena je i prva GeForce GTX TITAN BLACK grafička kartica neke kompanije, a ovaj put se radi o MSI modelu. Kao što možete videti, MSI će se držati referentnog dizajna, a to se u početnom periodu može očekivati za sve modele. MSI GTX TITAN BLACK radi na frekvencijama od 889/980 MHz dok memorija radi na 7 GHz. Kartica je opremljena sa 6 GB GDDR5 memorije uz 384-bitni interfejs. Podsetimo, GTX TITAN BLACK dolazi sa GK110 GPU-om koji ima 2880 CUDA jezgara. Za sada nije poznato kada će se ovaj MSI-ev model naći u prodaji niti po kojoj ceni.  
MSI GeForce GTX TITAN BLACK

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi