Greška

Došlo je do greške.

Mozilla sada nudi listu preporučenih ekstenzija za Firefox

11.07.2019 15:00 | 0 Software/Web
Mozilla sada nudi listu preporučenih ekstenzija za Firefox


Mozilla korisnicima olakšava izbor najboljih Firefox dodataka iz mora ekstenzija koje su dostupne. Najnovija verzija Firefoxa za desktop sada stiže sa listom preporučenih ekstenzija, koje su izabrane na osnovu njihove sigurnosti, upotrebljivosti i toga koliko su korisne.

Preporučenu listu ekstenzija je moguće pronaći na Get Add-ons stranici u okviru Firefox Add-ons Managera. Mozilla je takođe dodala funkciju koja omogućava korisnicima da prijave lošu ekstenziju direktno iz Add-ons Managera.

Pored napora da Firefox add-ons ekosistem načini bezbednijim, Mozilla je Firefox Reader View tamni mod načinila još tamnijim. Mod je do sada pokrivao samo oblast teksta, čineći kompletnu pozadinu stranice crnom, čime se olakšava čitanje u mraku. Međutim, sada mod pokriva sve sekcije stranice na kojoj se korisnik nalazi uključujući toolbar i sidebar oblasti.

 

Pogledajte još: Mozilla će na jesen objaviti osveženi Firefox za Android


Mozilla je ažurirala i Firefox za iOS, koji sada ima novu Recently Bookmarked sekciju, kao i mogućnost menjanja bookmarksa. Tu je i mogućnost određivanja sajtova za koje korisnik uvek želi da se otvaraju u desktop modu.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Prvi iPhone modeli sa punim ekranom se očekuju 2021. godine

Samsung priprema još Galaxy A telefona

10504
10505
10506
10507
10508
10509