Greška

Došlo je do greške.

Mozilla ažurira Firefox Reality novim funkcijama

15.12.2019 21:29 | 0 Software/Web
Mozilla ažurira Firefox Reality novim funkcijama


Tokom 2019. godine smo videli značajan rast popularnosti Virtual Reality hardvera, a sve više uređaja se adaptira za korišćenje u kućama. Developeri softvera konstantno pronalaze načine da implementiraju VR mogućnosti i izvan domena gejminga.

Mozilla je objavila specijalno ažuriranje za Firefox Reality, a to znači da je sada moguće slati tabove sa mobilnih uređaja ili računara direktno na VR kacigu, kako bi se uživalo u zabavi u virtuelnoj realnosti (posebno tokom predstojećih praznika).

Korisnici, koji su već ulogovani na svoj Firefox nalog u Firefox Reality, mogu da šalju svoje 3D video klipove sa telefona na VR kacige. Ovaj video sadržaj će biti dostupan za pregled u virtuelnoj realnost sledeći put kada se Firefox Reality aplikacija otvori/pokrene. Pored toga, moguće je slanje tabova iz VR-a na telefon ili desktop PC.

 

Pogledajte još: Mozilla je najavila podršku za ekstenzije u novom Firefoxu za Android


Ukoliko se Firefox koristi na više uređaja, tu je sada opcija sinhronizovanja istorije i bookmarka kako bi se olakšalo njihovo pronalaženje u virtuelnom svetu. 


Mozilla je dodala i još neke manje izmene za Firefox Reality, a kompanija ističe da će još novih funkcija biti dodato tokom naredne godine.

Izvor: KitGuru

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Xiaomi dominira globalnim tržištem pametnih nosivih uređaja

Adata XPG memorija testirana sa podrškom za AMD Ryzen 3950X i Threadripper 3000

10504
10505
10506
10507
10508
10509