Greška

Došlo je do greške.

Motorolin sklopivi telefon sa dva ekrana će nuditi zanimljive softverske funkcije

08.03.2019 12:40 | 0 Mobile
Motorolin sklopivi telefon sa dva ekrana će nuditi zanimljive softverske funkcije


Sredinom januara, Wall Street Journal je objavio da Motorola planira da vrati svoj legendarni Razr brend u formi sklopivog uređaja. Zahvaljujući izvorima bliskim kompaniji, XDA-developser sajt potvrđuje softverske detalje dolazećeg Motorola telefona.

Nije poznato zvanično marketinško ime telefona, ali sudeći prema fotografijama, preklopni dizajn i Razr brend bi se mogli vratiti. Sugeriše se da neće biti dostupno kompletno Android iskustvo kada je telefon preklopljen. Motorola će određenim aplikacijama onemogućiti pristup flip-displeju, prema navodima izvora.

 

Pogledajte još: Motorola produžava akciju Probaj Motorolu do kraja 2019. godine!


Evo pregleda akcija, koje će moći da se odrade uz "zatvoreni displej", bazirano na onome što se zna o procesu razvoja telefona.

- Kada se rasklopi, zatvoreni displej može da funkcioniše kao trackpad. Funkcionalnost trackpada je trenutno limitirana na srolovanje kroz straniuce u Chrome-u i kroz timeline aplikacija.
- Do šest Quick Settings tajlova može da se prikaže na "zatvorenom displeju".
- U kamera aplikaciji korisnik može sa pritisne primarni displej kako bi kreirao fotografiju, ili može da svajpuje primarni displej kako bi zumirao. Brojač se takođe može prikazivati na dual-ekranu.
- Ukoliko se pozove Google Assistant kada je telefon zatvoren, animacija za asistenta će se prikazati ukoliko ju je korisnik odobrio. Ukoliko to nije slučaj, biće ponuđena opcija "flip open to unlock" uz pomoć lozinke ili PIN-a.
- Motorola testira mogućnost da Moto Display aplikacija prikazuje sat, pulsirajuća obaveštenja i kontroliše medija sadržaj uz pomoć eksternog displeja.
- Korisnik bi mogao da ima odvojenu pozadinu, koja prikazuje "zatvoreni displej".

Izvor: XDA-developers

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Pozadine, koje na kreativan način skrivaju Galaxy S10/S10+ hole punch, dobile svoj subreddit

Western Digital i Toshiba kreirali 128-slojni 3D NAND

10104
10105
10106
10107
10108
10109