Greška

Došlo je do greške.

Motorola treća po prodaji smartfona u Srbiji

25.04.2019 17:20 | 25 Biznis IT
Motorola treća po prodaji smartfona u Srbiji


Prema izveštaju koji je objavila inicijativa SITO (Srpski IT osmatrač), koja prati domaća tržišna i tehnološka kretanja u ICT oblasti od 2005. godine, Motorola je treći brend na tržištu Srbije po broju prodatih pametnih telefona u prošloj godini!

Vladimir Ostojić, direktor prodaje Motorola telefona za Adrijatik regiju je ovim povodom izjavio: "Ovakvi rezultati me zaista raduju, jer su oni pokazatelj da ljudi prepoznaju prave vrednosti i kvalitet. Iza tih brojki stoje dugogodišnji napori i trud da u brzom vremenu, ostanemo dosledni svom cilju i ponudimo uređaje sa premijum karakteristikama koje svako od nas zaslužuje, a koji su kvalitetni, pristupačni i pouzdani. Danas, kada na tržištu mobilnih telefona postoji jako mnogo brendova, nije lako diferencirati se od ostalih i izgraditi svoj identitet. Mislim da je ono što nas izdvaja upravo briga o kupcima. Mi smo se opredelili da steknemo njihovo poverenje da kada kupe Motorola smartfon, znaju da su dobili najbolju moguću ponudu - odličan telefon sa premijum funkcijama, a po pristupačnoj ceni. Pošto smo se opredelili za teži put, a  poverenje je nešto što se gradi godinama, uspeh ne dolazi lako, ali je zagarantovan kada imate pravi proizvod. Ovi rezultati su stoga za nas značajni jer daju racionalnu osnovu za naša optimistična predviđanja prodaje tokom 2019. godine ali su istovremeno i dalji podsticaj za našu kompaniju da u budućnosti budemo još bolji i ne odstupamo od kursa koji smo zacrtali".

Izvor: Motorola

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


PDESD Član postova: 123
Moguce da je to istina. Firme masovno uzimaju krs telefone za svoje zaposlene tako da ova vest nije nemoguca. Verovatno je Lenovo drugi na toj istoj listi...
Sent from my EML-L29 using Tapatalk
Thewitchermr Novi član postova: 29
Ono kad se lupi i ostanes ziv... Motorola
zelko.d Član postova: 715
Ja ih koristim, od prvog dana [1998god], sa periodima zamene jako dugim, 3-4god.
Poslednja 4 modela sam kupio preko u Nemackoj, i prezadovoljan sam..Nikad nikakvih problema, ali nemam ni igrica, niti se igram, na njima.Nisam nikada kupovao osnovne modele, kao sada "E" seriju ili "C" seriju.
Trenutno je Moto X4 i procitajte malko revizije, pa onda donosite zakljucke..
Za te novce, nemaju sta da traze, izvikani modeli drugih proizvodjaca.
Problem je , mozda, sto kod nas stize "b" ili "c" klasa uredjaja, koji nisu za zapadno trziste, ali je tako i sa drugim proizvodjacima.
pozz
Ike1 Novi član postova: 156
Da ne računaju u smartfone i policijske radio stanice?
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
nightshadow Član postova: 5740
^ haha, da.
Ja sam video još jednog kod drugara posle toga, koristi kao službeni. I to je to
Sent from my MI 8 using Tapatalk

Potvrđena cena i datum prodaje za Samsung Galaxy View 2

Fotografije AMD Ryzen 7 2700X 50th Anniversary Edition pakovanja

  • Povezane teme:
10604
10605
10606
10607
10608
10609