Motorola RAZR u slajder varijanti

Motorola je rešila da predstavi sopstvenu varijaciju na temu RAZR mobilnog telefona. Naime, umesto standardnog preklopnika ovaj telefon je izrađen u formi slajdera, odnostno telefona sa klizačem, kao što možete videti na donjoj slici. Sličnosti sa verzijom sa preklopnikom se ogledaju u dizajnu, kao i gotovo identičnoj tastaturi. Ovaj model i

Motorola je rešila da predstavi sopstvenu varijaciju na temu RAZR mobilnog telefona. Naime, umesto standardnog preklopnika ovaj telefon je izrađen u formi slajdera, odnostno telefona sa klizačem, kao što možete videti na donjoj slici. Sličnosti sa verzijom sa preklopnikom se ogledaju u dizajnu, kao i gotovo identičnoj tastaturi. Ovaj model ima debljinu od svega 14.5 milimetara. Funkcionalnosti i softver će biti slične verziji sa preklopnikom, dok se digitalna kamera i sposobnost reprodukcije MP3 formata podrazumevaju. Očekuje se da se inicijalno model model pojavi na korejskom tržištu kod tamošnjeg operatora mobilne telefonije SK Telecom tokom februara.


Izvor: Mobile-review

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi