Motorola RAZR naslednik bi mogao imati fleksibilni displej

Očekuje se da će naredna godina doneti potpuno novi segment mobilnih telefona sa savitljivim/fleksibilnim displejima

Očekuje se da će naredna godina doneti potpuno novi segment mobilnih telefona sa savitljivim/fleksibilnim displejima. Nekoliko kompanija je već najavilo ovakve telefone, a najviše pominjan je Samsungov model koji se očekuje početkom naredne godine. Međutim, patent pokazuje da i Motorola planira da se oproba na ovom tržištu.Ilustracije za patent pokazuju način na koji Motorola planira savijanje displeja. Kompanija razmatra preklopni dizajn, što nije čudno jer brend u svom portfoliju ima jedan od najlegendarnijih flip-telefona: Motorola RAZR.
Pogledajte još: Moto Z3 stigao sa podrškom za 5G mod
Fotografije prikazuju kako bi Motorola mogla implementirati savijanje displeja kada je uređaj zatvoren. Kako bi se ekran održao netaknutim, mora postojati mali prostor gde se on savija, što je prikazano na fotografijama.
moto2_38.jpgU svakom slučaju, sigurno je da će proći bar nekoliko generacija telefona sa fleksibilnim dizajnom dok proizvođači ne usavrše tehnike dizajna i dođu do najboljeg rešenja na novim uređajima.Izvor: PhoneArena
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije
 
Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi