Greška

Došlo je do greške.

Motorola Razr bi mogla dobiti flagship specifikacije koje zaslužuje

11.01.2022 10:15 | 0 Mobile
Motorola Razr bi mogla dobiti flagship specifikacije koje zaslužuje

 

Kompanija Motorola radi na novom Moto Razr-u, svom trećem pokušaju da sklopivi telefon bude rival sada dominantnom Galaxy Z Flip3, ali i sve većem broju drugih proizvođača koji uskaču u ovaj voz. Na osnovu samo specifikacija, njegov dizajn preklopne školjke sledeće generacije zvuči prilično obećavajuće — mada da li će to biti dovoljno, ostaje uvek prisutno pitanje.

Svaki dobar pametni telefon počinje sa solidnim specifikacijama, i na sreću, ovaj novi Razr ide u dobrom pravcu. Prema XDA Developers, Motorolin telefon će uključivati Snapdragon 8 Gen 1, što ga čini prvim u seriji sa ovim flegšip procesorom. Originalni Razr je radio na Snapdragonu 710 srednjeg ranga, dok je Razr 5G koristio Snapdragon 765G. Takođe će uključivati UWB podršku, savršenu za sve, od dolazećih Tile trackera do otključavanja vašeg budućeg automobila pomoću Android digitalnih ključeva za auto.

Glavne specifikacije se tu ne zaustavljaju. Iako Razr počinje sa 6 GB RAM-a, on će takođe uključivati varijante od 8 GB i 12 GB, zajedno sa do 512 GB prostora za skladištenje. Kao i kod prethodnih modela, drugi ekran na spoljašnjoj strani telefona će isporučivati obaveštenja bez otvaranja glavnog AMOLED panela od 120Hz.

Najveći Motorolini problemi sa Razr 5G su se svodili na njegovu kameru i cenu, i nažalost, ovde nemamo puno informacija ni za jedan od ovih aspekata. Dok kamera ostaje misterija i, na osnovu istorije kompanije sa kamerama, verovatno nije prioritet — može se očekivati da će telefon na preklop sa ovakvim specifikacijama imati prilično skupu cenu. Na putu je za globalno lansiranje, uključujući dostupnost u Kini, Evropi i Severnoj Americi. Nadamo se što pre.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Toshiba demonstrirala tehnologiju koja će u bliskoj budućnosti isporučiti HDD-ove ogromnog kapaciteta do 30TB

Zvanično predstavljen OnePlus 10 Pro sa naprednim kamerama

10104
10105
10106
10107
10108
10109