Greška

Došlo je do greške.

Motorola RAZR 2019 će biti sjajan spoj budućnosti i nostalgije

01.02.2019 13:50 | 0 Mobile
Motorola RAZR 2019 će biti sjajan spoj budućnosti i nostalgije


Nedavno su se pojavile informacije o tome da Motorola planira da tokom 2019. godine predstavi odgovarajuću verziju svog legendarnog Razr telefona. Detalja o uređaju je malo, a jedino što znamo o dizajnu je vidljivo iz prijave za patente iz decembra prošle godine.

Sada su se pojavili prelepi renderi i 3D vizuelizacija skica iz ovih patenata, a donosi nam ih dizajner Sarang Sheth. Sudeći po renderima, novi Razr će biti četvrtastiji kada se sklopi u odnou na prethodnika. Razlog ovoga je što stiže uz fleksibilni sklopivi displej koji se proteže od vrha do dna, uz verovatni odnos stranica od 19:8, kao i zakrivljene ivice i notch koji su prisutni.

moto2_49.jpg


Na poleđini se nalazi sekundarni displej i jedna kamera u gornjoj polovini telefona, dok je u donjoj polovini smešten senzor otiska prsta. Prisustvo dva ekrana znači da je kameru moguće koristiti i kao prednji i kao poleđinski senzor, a takođe je moguće pristupiti obaveštenjima telefona bez otvaranja fleksibilnog displeja. U skicama patenta vidljivo je odsustvo tastera za zvuk, kao i tastera za paljenje.Tokom godina, Razr je uvek bio simbom futurizma. Model za 2019. godinu se oslanja na tu filozofiju, zadržavajući tanak profil, implementirajući futurističku tehnologiju i fleksibilni displej. Retka kombinacija poslednjih inovacija i prijatne nostalgije verovatno će mnoge privući da kupe telefon, za koji se veruje da će koštati oko 1500 dolara i biće dostupan od februara.

Izvor: yankodesign

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Apple privremeno blokirao Google interne aplikacije u iOS-u

Acronis Cyber Protection Developers konferencija dovela globalne tehnološke lidere u Sofiju

10104
10105
10106
10107
10108
10109