Motorola radi na tri nova telefona sa QHD ekranima

Prema najnovijem izveštaju, Motorola radi na tri nova telefona sa ekranima visoke rezolucije, a jedan od njih je Motorola Moto X 2015 telefon

Prema najnovijem izveštaju, Motorola radi na tri nova telefona sa ekranima visoke rezolucije. Korisnik Reddita tvrdi da je naišao na ove informacije u analitičkom sistemu, ali za sada nema nikakvih potvrda iz same kompanije.
Novi Motorola smartfoni bi trebalo da imaju oznake modela XT1578, XT1585 i XT192A. Navodno, sva tri telefona će doći sa ekranima koji će imati rezoluciju od 1440 x 2560 (QHD) piksela, a isti izvor navodi i da svi pokreću Android 5.1 Lollipop operativni sistem. Jedan od ovih modela bi mogao biti željno iščekivani Motorola Moto X 2015 telefon, dok za preostala dva nema informacija koji bi to modeli mogli biti.
Imajući u vidu da se radi o telefonima visoke rezolucije, možemo odbaciti ideju da se radi o novim Moto E i Moto G modelima. Kako se ispostavilo, nakon ovog izveštaja XT1578 je primećen u HTML5Test bazi podataka što je dalo kredibilitet informacijama.
Izvor: Phonearena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi