Greška

Došlo je do greške.

Motorola produžava akciju Probaj Motorolu do kraja 2019. godine!

28.02.2019 17:20 | 4 Mobile
Motorola produžava akciju Probaj Motorolu do kraja 2019. godine!


Saopštenje za javnost

Prezadovoljna rezultatima koje je ostvarila za nepuna tri meseca, koliko traje, Motorola je odlučila da produži akciju Probaj Motorolu sve do kraja 2019. godine!

Vladimir Ostojić, direktor prodaje za Adrijatik regiju u kompaniji Motorola je ovom prilikom izjavio: "Izuzetno sam ponosan na činjenicu da smo mi prva kompanija u Srbiji, u mobilnoj industriji koja je pokrenula ovakvu akciju. U segmentu telefona srednje i niže klase, konkurencija je ogromna i mislim da smo našli pravu formulu kako da se približimo krajnjim kupcima, steknemo njihovo poverenje i uverimo ih da ne pravimo kompromise kada se radi o kvalitetu naših uređaja.
 
Sam potrošač nije na gubitku, jer ukoliko nisu zadovoljni svojim izborom, iz bilo kog razloga mogu uređaj fizički vratiti 30 dana od dana kupovine.

moto2_52.jpg


Pokazalo se da potrošači umeju da prepoznaju kvalitet i nagrade trud, te je produžetak ove kampanje samo nastavak, rekao bih, obostranih dobrih odnosa. Kompanija Motorola će nastaviti da bude posvećena svom cilju, a to je da ponudi telefone sa premijum karakteristikama koje svako od nas zaslužuje, a koji su kvalitetni, pristupačni i pouzdani."

Kampanja "Probaj Motorolu" je startovala 10. decembra 2018. godine i trajaće do 31. decembra 2019. godine. Pod sloganom "Ono što ti najviše znači" u akciju će biti uključeni i modeli iz nove Motorola G7 serije, koji će na tržište Srbije stići tokom marta, ali i svi novi modeli iz Motorola inovativnog portfolija koji se budu prodavali u Srbiji tokom 2019. godine. Akcija važi samo na teritoriji Republike Srbije i u njoj učestvuju svi operateri i prodajni partneri u Srbiji. Telefon mora biti vraćen bez fizičkih oštećenja i u originalnom pakovanju.

Za više informacija posetite sajt: https://www.probajmotorolu.rs/

Izvor: Motorola

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Milan1 Neregistrovan korisnik
Motorola ima sjajne, visokokvalitetne telefone...
Bravo za akciju: "Probaj Motorolu"...

Samsung Galaxy A90 će imati kamera mehanizam sa slajderom i rotiranjem

Honor Magic 2 3D stiže uskoro

10104
10105
10106
10107
10108
10109