Greška

Došlo je do greške.

Motorola potvrdila da ove godine nećemo videti Moto Z4 Force

31.05.2019 18:30 | 0 Mobile
Motorola potvrdila da ove godine nećemo videti Moto Z4 Force


Glasine, koje su se pojavljivale ranije ovog meseca, ukazivale su na postojanje premijum Moto Z4 Force telefona. Na ovo se nadovezala pojava listinga u maloprodaji koji je specifično pomenuo upravo ovaj Motorolin telefon. Međutim, sada je brend, čija je baza u Čikagu, stavio tačku na ova nagađanja.

Jedan korisnik je na Twitteru postavio pitanje o planovima za Moto Z4 Force u nekom trenutku kasnije tokom godine, a zvanični Motorola Twitter nalog je odgovorio da nema planova o objavi dodatnih Moto Z uređaja ove godine. To znači da nećemo videti ni premijum Moto Z4 Force.

Za sada nije poznato i jasno da li su ikada i postojali planovi o objavi Moto Z4 Force modela, ili je ovo bila samo mašta dojavljivača i različitih izvora. Ovo svakako ne bi bio prvi put da je Motorola otkazala neki projekat - prošle godine su otkazani Moto C2, Moto C2 Plus i Moto X5.

 

Pogledajte još: Motorola Moto Z4 se pojavio u videu uživo


Kada su budući planovi kompanije u pitanju, Motorola trenutno sprema telefon sa četiri kamere, koji ima displej sa izrezom i potpuno novi dizajn poleđine. Detalji unutrašnjeg hardvera ovog telefona još nisu poznati.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Skype for Web dobio opciju deljenja ekrana na Chrome-u

Huawei proglašen za najbolji inostrani brend u 2018. godini

10104
10105
10106
10107
10108
10109