Greška

Došlo je do greške.

Motorola pokreće novi projekat koji će promeniti način na koji koristimo telefone

28.11.2021 14:25 | 0 Biznis IT
Motorola pokreće novi projekat koji će promeniti način na koji koristimo telefone

 

Saopštenje za medije

Motorola je posvećena donošenju najnovijih i najboljih tehnologija svojim korisnicima, ujedno pružajući i izvanrednu vrednost koja dolazi sa svakim njenim proizvodom.

Kako bi nastavila svoju misiju, Motorola je predstavila 312 Labs, novu grupu posvećenu inovacijama koju čine stručnjaci za istraživanje, dizajn i inženjerstvo sa ciljem da razvijaju revolucionarne tehnologije.

Ova grupa će biti posvećena nepoznatom kroz istraživanje, ideje i prototipove kako bi korisnicima pružila radikalno drugačije tehnologije i rešenja u bliskoj i daljoj budućnosti.

Predstavljanje Motorola 312 Labs R&D grupe u Motoroli, kompaniji u vlasništvu Lenova, dalje produbljuje misiju kompanije Lenovo da udvostruči svoje istraživačke kapacitete.

Razvoj i kreiranje izuzetnih proizvoda

Motorolino poslovanje beleži veliki rast, a kompanija iza sebe ima najuspešniji kvartal ikada. Svi uspesi su rezultat jakog portfolia proizvoda kao što su Motorola razr, Motorola edge i Motorola g porodice uređaja, ali i servisa koji uključuju ThinkShield for mobile i Ready For.

Motorola je već predstavila izuzetne inovacije poput ekrana otpornih na pucanje, moto modova i telefona sa savitljivim ekranom (razr), a 312 Labs će nastaviti da ubrzanim tempom radi na novim inovativnim proizvodima i njihovoj dostupnosti korisnicima.

 

motorolalabs.jpg

 

Gledajući budućnost, 312 Labs fokusiran je na nekoliko ključnih sfera koje uključuju povezane ekosisteme budućnosti, metaverse evoluciju, istraživanje novih i jedinstvenih mobilnih formi i nosivih uređaja, kao i dalji napredak displej i AR & VR tehnologija.

„Motorola 312 Labs je jedinstveno pozicionirana zbog svoje misije da istražuje nepoznato, ali sa timom koji ima iskustvo i stručnost da konceptualnu ideju pretvori u stvarnost. Jedna od najvažnijih stvari jeste i naša sposobnost da razumemo potrebe korisnika, jer, šta je poenta nekog otkrića ako ono ništa ne znači ljudima? To je ključno područje našeg fokusa dok radimo na budućnosti mobilnih tehnologija“, izjavio je Dan Dery, Motorola vice president of product.

Globalni tim sa korenima u Čikagu

Broj „312“ u imenu iskorišćen je jer on predstavlja jedan od najpoznatijih telefonskih pozivnih brojeva u Čikagu. Koreni Motoroline inovacije duboko su usađeni u Čikago koji je pružao podršku legendarnim uređajima, od prvog portabl telefona do prvog savitljivog ekrana.

Sedište tima je u legendarnom Merchandise Martu u Čikagu, gde timovi rade u 30 individualnih laboratorija, a grupa ima članove i u Brazilu, Kini i Indiji.

Radeći sa vrednostima koje su duboko utkane u Lenovo Product Diversity Office, Motorola 312 Lab će nastaviti da gradi globalni tim koji će činiti stručnjaci različitih godina, polova, sposobnosti i rasa.

Motorola 312 Labs je važan korak za Motorolinu misiju da menja način na koji osećamo mobilnu tehnologiju, kako ona izgleda i radi.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Vivo je najavio lansiranje tableta kojeg pokreće Snapdragon 870

Greška u MediaTek audio čipu dozvoljavala je zlonamernim aplikacijama da prisluškuju korisnike Android telefona

  • Povezane teme:
10604
10605
10606
10607
10608
10609